Testitalo

Dermactol hoitaa tehokkaasti kuivuneita käsiä! Uutta käsivoidetta on nyt saatavila verkkokaupassamme. Dermactol on saanut suosiota pitämissämme koulutustilaisuuksissa ammattilaisille. Sen koostumus on riittoisa ja tehokas.

Dermactol hoitaa tehokkaasti kuivuneita käsiä!

Uutta käsivoidetta on nyt saatavila verkkokaupassamme. Dermactol on saanut suosiota pitämissämme koulutustilaisuuksissa ammattilaisille. Sen koostumut on riittoisa ja tehokas.

Hoitavassa koostumuksessa yhdistyvät voipuun voi, oliiviöljy ja vehnänalkioöljy sekä aloe vera -uute. Vitamiineilla ja luonnollisilla rasvoilla täydennetyt aktiiviset ainesosat tunkeutuvat epidermiin ja tekevät ihosta terveen, pehmeän ja joustavan. Aloe vera on luonnonmukainen ihoa viilentävä ja kosteuttava ainesosa. Voi ja öljyt uudistavat ja pehmittävä ihoa. Panthenol lievittää ihon kutinaa ja ärsytystä. Hoitaa kuivaa, punottavaa, hilseilevää, halkeilevaa ja paksuuntunutta ihoa. Hoitovoide sopii myös pienien haavojen, naarmujen ja hiertymien hoitoon. Vaikuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti. DERMATOLOGISESTI TESTATTU.

Tutustu lisää Dermactoliin verkkokaupassamme.

Lisätietoja löydät maahantuojan sivuilta täältä.

Ostoskorisi on tyhjä