Testitalo

Vatsahaava = Mahahaava? Onko sinulla ylävatsakipuja? Vatsahaavatestillä selviää, onko sinulla helikobakteeri, joka voi olla syynä vaivoihisi. Arvioiden mukaan noin puolella maailman väestöstä on helikobakteeri, vaikka monella se on oireeton. Helikobakteeri, Helicobacterpylori, joka aiheuttaa niin vatsakatarria kuin vatsahaavoja. Helikobakteeri voi myös lisätä vatsasyövän riskiä.

Närästys ja vatsakivut

Helikobakteerin testaaminen on tärkeätä myös lähipiirissä. Helikobakteeritartunta voi olla oireeton ja se usein aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Jos epäilet helikobakteeritartuntaa, tällä testillä se selviää helposti. Helikobakteeri on hoidettavissa. Jos testitulos on positiivinen, käy lääkärissä. Vatsahaava on yllättävän yleinen sairaus, jonka jopa kymmenen prosenttia ihmisistä sairastaa. Vatsahaavassa vatsan suolahappo syövyttää mahalaukun tai pohjukaissuolen limakalvon puhki. Oireena on kipu, joskus myös närästys ja oksentelu.

Paketti sisältää neljä myCare Vatsahaavatestiä. Testien säilyvyysaika vaihtelee 6-18 kk välissä.

Vatsahaavatesti -paketissa:

  • Tulos 10 minuutissa.
  • Yksi testi pakkauksessa.
  • Testi tehdään verestä.

Mistä Mahahaava tulee?

Useimmiten vatsahaava johtuu helikobakteerista mutta myös tulehduskipulääkkeet voivat johtaa vatsahaavan syntymiseen. Tällä testillä voit helposti selvittää, onko sinulla helikobakteeri.
Jos testi on positiivinen ja vaivojesi syyksi selviää helikobakteeri, on asia mahdollista korjata antibiooteilla. Käänny silloin lääkärisi puoleen.

Helikobakteerin testaaminen verestä

MyCaren Vatsahaavatestillä testaat helposti verestäsi, onko sinulla helikobakteeri. Testipakkaus sisältää neulan, laastarin ja testikasetin sekä puskuriliuoksen. Tuloksen saat kymmenessä minuutissa.

Tutustu ja tilaa uusi säästöpaketti myCare Vatsahaavatestejä itsellesi ja lähipiirillesi.

Maahantuoja Lablemon International Oy on tehnyt kaikkiin testeihin selkeät käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi. Lisätietoja tuotteista löydät alla olevista linkeistä.
Tutustu lisää myCare Vatsahaava testiin maahantuojan sivuilla.

Tilaa uutuus tuotepaketti 4 kpl. Vatsahaavatestejä.

Lämpimiä ilmoja kaikille Testitalosta!

Ostoskorisi on tyhjä