Testitalo

Saimme virtsatietulehdustestistä uuden version ja sen myötä laskimme myyntihintojamme reilusti. Aikaisempi versio maksoi 17,40€ (sis. alv. 24%). Nykyisin hinta on vain 10,50 € ! Tätä testiä käytetään paljon ja se kannattaa sisällyttää kotiapteekkiin vakiotestiksi.

Mikä on Virtsatietulehdus testi?

Virtsatietulehdus voi olla pahimmillaan erittäin kivulias. Tarve käydä wc:ssä tihenee ja virtsaaminen on kivuliasta. Kun tulehdus iskee, on sen parempi, mitä nopeammin avun saa. Viola Virtsatietulehdustesti tunnistaa proteiinin, nitriitin ja leukosyytit virtsassa.
Mitä ovat virtsatietulehduksen oireet?

Virtsatietulehduksen oireet

Oireet vaihtelevat huomattavasti riippuen siitä, onko tulehdus virtsateiden ala- vai yläosassa tai molemmissa. Ensin mainitussa tapauksessa rakon tyhjentämisen yhteydessä tuntuu polttoa tai virtsaamisen tarve on pakottava. Virtsa voi olla sameaa ja voimakkaanhajuista. Mikäli myös rakko on tulehtunut, tilaa kutsutaan rakkokatarriksi (lievä mutta epämiellyttävä virtsarakontulehdus). Virtsateiden yläosan tulehduksen oireet voivat olla samankaltaisia, mutta lisäksi voi ilmetä särkyä alaselässä, kuumetta ja vilunväristystä. Ääritapauksissa potilas voi olla jopa sairaalahoidon tarpeessa. Tulehduksen lääkehoito riippuu sairauden tarkoista tekijöistä ja olosuhteista; antibioottihoito auttaa usein nopeasti.

Virtsatietulehdustestin sisältö:
  • Testi on helppokäyttöinen kotitesti
  • Sopii miehen, naisen ja lapsen testaamiseen
  • Tulos muutamassa minuutissa
  • Selkeät käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi
  • Tuote on CE hyväksytty
  • Pakkaus sisältää kaksi testiä

Lue virtsatietulehdustestistä täältä.

Ostoskorisi on tyhjä