Testitalo

Terveyden testaus oman kodin rauhassa on nyt helppoa ja nopeaa. Testitalon luotettavien testien avulla saat tuloksen muutamassa minuutissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. klamydiatesti, emättimen pH-testi, virtsatietulehdustesti, vaihdevuositesti, ovulaatiotesti, raskaustesti ja varhainen raskaustesti.

Haluatko säästää aikaa lääkäri- ja laboratoriokäynneiltä, mutta silti selvittää jonkin terveydentilaasi koskevan asian? Nyt voit luottavaisin mielin tehdä testit oman kotisi rauhassa. Testitalon itsetehtävät testit kattavat erittäin laajasti kotitestaamisen perustarpeet. Raskautta ja ovulaatiota on voitu jo aiemmin testata kotona, mutta nyt testivalikoimaan voidaan lisätä myös virtsatietulehduksen, klamydian tai vaihdevuosien testaus. Tulossa on myös muita kotikäyttöön helppoja ja hyödyllisiä testejä.

Testitalo myy ja markkinoi Euroopan monessa maassa jo tunnettuja ja jo pitkään käytettyjä Viola-terveystestejä.Testejä ovat mm. klamydiatesti, pH-testi emättimestä, virtsatietulehdustesti, vaihdevuositesti, ovulaatiotesti, raskaustesti ja varhainen raskaustesti. Kaikki testit on CE-hyväksyttyjä. Lisätietoa tuotteista löydät verkkokaupan sivuilta.

Ostoskorisi on tyhjä